Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ποιανού είναι αυτή η Γη ;;;;

Από καταβολής κόσμου, η κυρίαρχη τάξη - που έχει τον πόλεμο στο αίμα της - δημιουργεί θύματα της πολιτικής της πλουτοκρατίας, ρουφώντας το αίμα των λαών στο βωμό των συμφερόντων της.
  Βασικό δίδαγμα αποτελεί το γεγονός ,ότι αυτή η στάση, όχι μόνο δεν εξυπηρέτησε ποτέ έως και σήμερα ,τα συμφέροντα καμίας - απολύτως - χώρας ή λαού, αλλά αντίθετα εξέθετε ,πάντοτε , σε σοβαρούς κινδύνους  την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της εκάστοτε χώρας και - αναπόφευκτα - τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού της .
Οι μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις προκειμένου να επιβάλουν τον κοσμοπολιτισμό τους και τα συμφέροντά τους γίνονται αδίστακτες απέναντι στους λαούς !
 Με τους πολέμους που εξαπολύουν ,καταστρέφουν, σφάζουν, δολοφονούν, διαμελίζουν χώρες και καλλιεργούν τον εθνικισμό και το σοβινισμό, καταστρατηγώντας με τα όπλα ,το δικαίωμα κάθε λαού να αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του.
Παρακολουθήστε συνοπτικά,τη λεγόμενη  "Αντιτρομοκρατική εκστρατεία για την εγκαθίδρυση δημοκρατίας σε κράτη με αυταρχικά καθεστώτα " - όπως βάπτιζαν το πολεμικό δόγμα ,οι Παγκόσμιοι " Προστάτες " ...ΕΔΩ... .

Κι έπειτα θέστε στον Εαυτό σας το ερώτημα : " Σε ποιό Πολίτευμα βασίζεται η - Πολυπόθητη - Παγκόσμια Ειρήνη των Λαών ; Στη Δημοκρατία ή στη Δικτατορία του Κεφαλαίου ; " 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

" Η γη ανήκει σε όλους μας είναι δική σας και δική μου. 
Δυστυχώς, όμως, έχουμε εθνικούς, οικονομικούς και θρησκευτικούς φράχτες και ζώντας πίσω απ'αυτούς μιλάμε για 
Αδελφότητα, για Αγάπη, για Ειρήνη....για Θεό.

Για να γνωρίσουμε πραγματικά τι είναι Αγάπη πρέπει να ρίξουμε όλα αυτά τα φράγματα και πρέπει αυτό να το αρχίσει ο καθένας μας από τον εαυτό του...."
Τζίντoυ Κρισναμoύρτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου